Vaarika-mustsõstra purukeeks

Suurema pere korral teha suurel ahjuplaadil kahekordse portsuga. Valmis kook jagada nii mitmeks ribaks nagu peres liikmeid on (tõestatud töötavus aastatepikkuse kogemusega :))
Sõelatäis vaaraikaid mõningaste mustsõstardega
2 muna ja lisaks 1 munakollane
1 1/2dl suhkrut
150g võid
2 1/2dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit ja 1/2 tl soola
Puru jaoks 100g võid, 2 1/2dl jahu, 1/4tl soola 3/4dl (fariin)suhkrut, 1 tl kaneeli
Vahusta või ja suhkur, sega hulka munad ja siis jahu koos maitseainetega. Laota pannile, peale vaarikad millele raputa suhkrut ja kaneeli ning kokku näpitud puru. Küpseta 160 kraadi juures 45 minutit.
Aga muidu on nende asjadega niimoodi, et teooria on lihtne aga tegelikult teeb elu ikka nii nagu ise tahab. Võib ju mõelda, et hea suur plaan koosneb headest väikestest kaadritest. Õige. Samas saadakse hakkama ja tugevamaks ka raskete võtetega, mis ei tähenda igaljuhul suure hea tükkidekslendamist. Niiet ideed ja põhimõtted on niikaua head kuni nad suudavad olla oludele vastavalt paindlikud.

Kommentaarid