Lugu3

Helistsin õhtul tibinale, et tal on kõige lahedam õpetaja. Huvitaval kombel ütles ta kõnet lõpetades täpselt teatud õige tonaalsusega "Tsaaau". Seda kasutavad siis nüüd kokku teatud kolm inimest. Aulas kolmandas rivis istudes mõtlesin miks huvitav c klass? Seda uue INIMESE vastutuse koormat vedades tahad ju igast võimalikust ja võimatust kohast teada saada, et vähemalt sa teed seda tulemuslikult. Ega ma muidugi ei saanud teada miks. Aga õpetaja Jaana on 22 aastane ja otse ülikoolist. Kooli kõrvalt töötanud ühe aasta 5-6 klassiga. Vaatasin et osad vanemad ei osanud klassi ümber kolimisel kuidagi olla ja küsisid täitsa sassis küsimusi nagu "kas esimesel septembril tuleb pidulikult riides olla", aga mina igatahes pooldan värskeid õpetajaid. Mingil juhul ei tohiks esimeses klassis olla vananenud arusaamadega jäik õps. Õppealajuhataja jättis ka hea mulje. Seda ma muidugi ei teadnud, et õlipastellid on rasvakriidid. Ahjaa, kohal olin esimesena aga pliiatsi unustasin võtta. Võta siis kinni.

Lennujaama jõuab jalutades poole tunniga. Kusjuures ma hoidsin ennast tagasi. Ja lennujaamas on väga tore. Inimesed kohtuvad. Kui lapse üksi kuhugi lennutad, siis teda saab kätte ainult autoriseeritud kodanik isikut tõendava dokumendi ja allkirja vastu. Lennujaamas näeb ka tuttavaid (isegi kui neil pole aega sind märgata) - Eesti küla värk.

Meeles pidada: koolikott, pidulikud sokid ja tagasihoidlikud patsikummid. Hoiatada, et võibolla ei saa mütsi esimesel. Sussikott. Nimega. Pikapäevarühma avaldus. Koristaja leping printida. Koridoris hiilida nii vaikselt, et ükski ühistu liige ei märkaks vinguma tulla. Priidu käest teada saada palju autoremont maksis ja ära maksta. Esimesel septembril klassiraha maksta. Mõelda huviringide peale. Või järgmine aasta? Koer näitusele kirja panna. Koerale trenn otsida. Seal ka käia. Tervisekaart kooli jaoks korda ajada. Munitsipaalõiguse konspekt Juurast osta. Nimekirja järgi asjad osta. Kook. Fotokas hooldusesse viia. Viimased fotod ära tuua. EP-id osta (kiire). Laualamp osta ja aknad pesta. Mõelda esikukapi ehitamise ja köögileti lõpetamise peale. Mõelda kuhu pesurest panna. Prügikott välja viia. Jakk Katrele viia. Küsida tibilt kas tal on turvatooli veel vaja või võime Ukule anda. Jänesele saun tagasi tuua. Tööaeg varasemaks ja flexiks rääkida. Arvuti telefoni kalendriga suhtema panna. Töö kõlarid autopagasnikust tööle viia. GAAS. Tuletada meelde mis ma ütlema pidin. Pesupulber. Sõnu vähem üle tähtsustada. Septembrist lugeda ainult teaduskirjandust. TALVEKS PUUD. Writing effectively kursuse jaoks essee kirjutada. Jeerumlaarum see kursus ise ju kah veel - saada hakkama tööajal? Tuua maalt sünnipäevaks saadud tool ära. Järgmisel nädalal lapsehoidja? Arvestada et kerge frustratsiooniga on arvestatud- maailma parim. PILETID vanematele. Ollikale laupäeva hommiku asjus helistada. Teamiüritus. Vihmavari meeles pidada. BDPT - kasutada nana ja Kaarli patenti. Soe asi (teise) teatri jaoks. Teatrisse hilineda nii vähe kui võimalik.

Headaega.

Kommentaarid