Täna kokkasime

Tuli selline isu, sest PÄRISELT pole ikka väga ammu süüa valmistanud. Võtsin siis retseptikollektsiooni ette ja valisin basiilikamaitselise kartulipudru ja veise sisefilee basiilikuga, mis aga kukkus välja sea sisefileena, kuna nii väikest portsu veisefileed ei müüdud kui meie süüa jaksame. Asi ise väga lihtne, võta 3dl basiilikulehti ja 1dl oliiviõli ja 1tl soola ning püreeesta need. Umbes kaks kolmandikku sega kartulipudru hulka. Sisefilee pruunista (terve tükk) ja siis pane ahju, küpseta ca 15 minutit. Siis lõika parajateks viiludeks ning määri peale ülejäänud basiilikapüree ning küpseta veel ahjus kuni on nii küps kui vaja. Riine arvas igatahes, et liha võiks niimoodi teinekordki teha. Kartulipuder tuli aga veidi vintske, juba teist korda ja ma kahtlustan et see on kartulisordi viga. Tagatipuks tegime veel kaneelikukleid kah.
p.s. tõe huvides olgu öeldud, et Rama vedel margariin, mida üritasin majoneesi pähe krabipulgasaia peale määrida, sobib pärmitaigna sisse suurepäraselt.
IMG_27371

Kommentaarid