Sõitsime viimast juppi naftatornide poole rongiga. Kõik olid rahulikud, magasid. Jõudsime kohale, kaks torni paistsid. Mingi vanamees sõitis rattaga mööda ja üritas soome keeles mingit kohta leida. Käisime kioskist saiakesi ostmas ja siis hakkasid kõik pakkima ja muid ettevalmistusi tegema. Kuna see pidi olema minu esimene BASE hüpe üritasin briifi saada aga kõik, Veela ja mingi norra töll tegelesid oma asjadega. Midagi uurisin pöörete kohta. Aga ei, no answers.
See oli nüüd minu tänaöine uni :) Inspireeritud tõenäoliselt sellest, et lennukiga sõitmine on saastav tegevus ja et ma seda väga hinge võtsin :) Pöörake tähelepanu sellele, et hüppama pidime NAFTAtornide otsast. Tegelikult on BASE üks väga jube värk ja vabalangemist seal ju peaaegu polegi, niiet jätame selle aegadeks kui lennukeid enam üldse pole :)

Huvilistele otsisin vaatamiseks ühe Parasiili video, et saada maiku mis see vabalangemine siis on (290,7 MB) - see ei ole pelgalt kukkumine, see on lendamine mille ajal tehakse asju. :)


Vasakul pildil Veela, autor Parasiil * Parempoolsel pildil Soome juunior, autor Juho

Kommentaarid