Inimesed vabalangemises!

IMG_8104s
Sügisese klaari ilmaga näeb 3500m kõrgusele küll

Sügis on totaalselt kohal. Eile päev otsa overcast ja vihm (deem, mulle hakkavad need piloodiväljendid juba külge). Täna läks uni otse loomulikult kell kaheksa ära ja aknast välja vaadates oli näha päikesetõusus roosasid pilvetupse. Kollased vahtraoksad kõikusid tuules aga taevas enamasti sinine! Igaljuhul selge see, et ots Kuusiku poole. Enne veel lennuvälja tagaväravasse, et mehisem pool Tallinna tõusule viia.

Igatahes saabus meie kaunitar Brita Kuusikule ja tema esimene tõus Eestis hüppas välja. Meeliülendav vaatepilt kõigile kõvas tuules kõikuvatele osanikele :) Kui lennuk ise maandus paitasid heldinud skygodid Britat õrnalt ja kohe saadeti üles ka teine tõus. Taas kõrgele! Aitab selles kahepoolesest toksimisest. Ja arvake ära, kelle 112 hüpe oli algusest lõpuni perfektne! (Noh enda meelest loomulikult). Exit kükkdaivi (ma arvan et midagi niukest võis ta välja näha) ja edasi päike! sinine taevas! ja all valged pilved! (minu meelest on pilvedega kõige ilusam hüpata).

Paraku see pivekiht aga aina tihenes ja vaprast ootamisest hoolimata asi ei paranenud ning kahe tõusuga meie Brita esimene hüppepäev piirduski.

Kommentaarid