Shopingutest

Eile õhtul juhtus nii, et saabusin Rahva Raamatust tagasi kilekotitäie raamatutega. Läksin täitsa ilma eesmärgita (vist on raamatutega ka nii nagu lapse riietega - ei mingeid süümepiinu kulude osakonnas). No ja siis seal oli terve lett raamatuid hinnaga alates 20.-, no muidugi leidsin sealt igasugust kraami - läks loosi kõik mis peale lehekülje lugemist loetav tundus - Eesti autoreid ja isikliku "Arbuusisuhkrus". Lisaks (ei, need nüüd olid tavalistes riiulites) veel tibile koolikohustuslikud "Pätu" ja "Nublu". Tarkuse korjamiseks Gordoni "Tark lapsevanem" ja kiireks lugemiseks ületöötanutele "Tulba-ahv".

Webshoppingu kriitikat kah. Imelik on see, et RR veebist näiteks seda Gordoni raamatut ei leia. Piletilevi kasutajamugavus on olematu - otseteid pole, sektori saamiseks peab mitu korda klikkima ... A no Pinki piletid on ka nüüd olemas ;)

"Arbuusisuhkrus" on üks imelik raamat. Lugesin ta läbi ühe foto pärast. Ma nüüd üritasin seda fotokalast üles leida, aga pole õnnestunud. Ja kui oled järelsõna läbi lugenud, siis hakkab asi koitma kaa. Ja siis võib raamtut veel kordi lugeda.
Update: Murphy töötab. Kohe peale postitamist leidsin ka foto (Foto autor: Gerith Vidrigsmann) üles.

Kommentaarid