Kutse fotokonkursile


foto: Tiit parasiil Paananen, 2006

Püüa oma kaamerasilmaga tõelist vabadust - lendavat inimest. Pildista maal või õhus, istudes või lennates ning püüa kinni keegi, kes ei seisa kahe jalaga maa peal. Taba see eriline hetk ja esita oma jäädvustus Eesti Langevarjuklubi (ELaKi) fotokonkursile

CARPE DIEM*

Konkursitööde esitamise tähtaeg on 15. oktoober 2007.a.

Osalejad
Konkurss on avalik, osaleda võivad kõik soovijad, kaasa arvatud korraldustoimkond. Foto saab konkursile esitada ainult selle foto autor.

Kuidas ja milliseid töid esitada
Võistlustöö esitatakse digitaalselt, soovitavalt võiks olla fotost ka raw-fail. Filmile pildistatud fotod tuleb osavõtjal skaneerida. Kvalifitseeruvad pildid, mille lühem külg on vähemalt 2300 pikslit. Fotod (või nende vähendused) tuleb saata tähtajaks aadressile kadri@skydive.ee. Iga osaleja võib konkursile esitada 1-5 fotot.

Teemad ja kategooriad
Esitada võib kõiki vabalangemise ja langevarjundusega seotud fotosid, mis on pildistatud 2007. aastal. Hinnatakse teemale vastavat emotsiooni ja autori oskust edasi anda lendamise vabadust. Võidukohtadele kandideerivad kõik esitatud tööd, üldarvestuses antakse välja I, II ja III koht. Korraldustoimkonnal on õigus esitada maapealt pildistatud fotod hindamiseks eraldi kategooriana "Parima maalt pildistatud foto" lohutusauhinnale.

Hindamine
Kolmeliikmeline žürii valib välja 12-24 parimat fotot finaali. Finaal voorus saavad kõik ELaKi liikmed hääletada selgitamaks välja kolm auhinnalise koha väärilist fotot.

Auhinnad
Auhinnad paneb välja Zero Technologies:

I koht - 10 hüppepiletit (väärtusega 3000 krooni) hüppekontole
II koht - 5 hüppepiletit (väärtusega 1500 krooni) hüppekontole
III koht - 3 hüppepiletit (väärtusega 900 krooni) hüppekontole
Žürii jätab endale õiguse anda välja täiendavaid ja lohutusauhindu.

Näitus
Sõltuvalt konkursile saabunud fotode tasemest on korraldustoimkonnal õigus koostada avalik fotonäitus fotodest, mis said edasi finaalvooru ning mis vastavad tingimustes toodud mõõtudele. Fotode väljaprint on konkursi korraldaja kulul.

Fotode kasutusõigus
Kõiki konkursile esitatud fotosid võib korraldustoimkond kasutada ilma autoritasu maksmata näitusel, Eesti Langevarjuklubi promoks vajalikes reklaammaterjalides ja kodulehel, avaldada ELaKi kalendris 2008 ning pakkuda klubiliikmetele suurenduste väljatrükiks isiklikuks kasutamiseks (kodus) tingimusel, et fotoga koos avaldatakse ka autori nimi. Isiklike väljatrükkide, kalendri ja promomaterjalide trükkimise ja muude kulude eest tasuvad neid tellivad isikud. Mitteklubiliikmete poolt fotode kasutamiseks tuleb selles eraldi kokku leppida tööde autoritega.

Võitjatest teavitamine
Võitjate nimed avaldatakse www.skydive.ee ja ELaKi listis hiljemalt 31.oktoobril 2007.a. Võitjat informeeritakse emaili teel. Auhindade üleandmine toimub ELaKi hooaja lõpupeol.

__________________________
*http://en.wikipedia.org/wiki/Carpe_diem

Kommentaarid