Meditsiinilis-pedagoogiline nõuandja

Peale seda, kui Riinega kasutasin emalt laenatud Dr Spocki raamatut "Teie Laps", mis asub nüüd teadmata suunas, ei ole ma head laste tervise teemalist raamatut leidnud. Spock on ilmselt tänaseks päevaks kasvatusvõtete kohapealt aegunud ka. Ja no ei raatsi hulga raha eest osta neid ninnu-nännu raamatuid kus õpetatakse lutipudelit pesema.

Jäigi siis eile poes näppu raamat "Laps. Meditsiinilis-pedagoogiline nõuandja". Sõna pedagoogiline tekitab natuke kahtlusi, aga raamatut lugema hakates mõeldakse sellega just üldist kontseptsiooni toetavat käitumist - siin suhtutakse lapsesse kui terviklikku inimesesse. Pikemat kriitikat ei saa kirjutada, sest see päris paks raamat pole veel läbi. Aga tundub just et läbi tuleks ta lugeda, et pilti ette saada, mitte otsida üksikute hädade kohta (mis oli Spocki põhimõte). Samas tundub et kõik teemad on kaetud.

Kommentaarid

  1. Anonüümne14.01.09, 14:19

    Jaa mina ostsin ka selle raamatu. Mul perearst soovitas seda. Ja kui tited haiged siis ikka vaatan sealt lisa. Seal lõpus on hästi häid koduseid ravivahendeid. Kuidas palavikku alla saada, milliseid mähiseid kurguvalu ja köha korral teha jne. Toimib väga hästi!

    VastaKustuta
  2. ma vaatasin täna et meie arsti riiulis oli ka see raamat :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar