Räägi siis, kuida on õigesti pärmitaigna tegemine. Mulle õpetati ühel koolitusel, et pärmitainas tahab palju õhutamist (ma nimetasin seda tegevust taigna vastu lauda peksmiseks).
esiteks ei segata pärmi suhkruga nagu mina olen teinud - tuleb segada veega teiseks sõtkutakse tainast ja kohe korralikult palliks kolmandaks ei lasta kerkida poole suuremaks vaid ainult natukene ja pehmeks neljandaks lastakse valmis vormitud saiadel kerkida ... ma ikka kääritasin korralikult üle enne.
Räägi siis, kuida on õigesti pärmitaigna tegemine. Mulle õpetati ühel koolitusel, et pärmitainas tahab palju õhutamist (ma nimetasin seda tegevust taigna vastu lauda peksmiseks).
VastaKustutaesiteks ei segata pärmi suhkruga nagu mina olen teinud - tuleb segada veega
VastaKustutateiseks sõtkutakse tainast ja kohe korralikult palliks
kolmandaks ei lasta kerkida poole suuremaks vaid ainult natukene ja pehmeks
neljandaks lastakse valmis vormitud saiadel kerkida
... ma ikka kääritasin korralikult üle enne.