Californication - day 1 San Francisco ja Tartine

Maandusime San Francisco lennuväljal ennelõunal. Lend kulus filmivaatamise tähe all ja veidi lugesin üle Tiidu õla ka Steve Jobs'i elulooraamatud, aga und millegipärast ikka üldse ei tulnud. Vahepeal oli akna taga isegi täitsa pime öö. 



Kohale jõudes kimasime kohe Palo Altosse, sest Tiit läks tööle. Kiirteed, millel ühes suunas liikus tihedalt 5 rada, hirmutasid küll esimese hooga ära ja mingit isu ise autorooli istuda küll ei olnud. Teeäärsed vaated olid suht luitunud kuid looduse poolest kaunilt künklikud. Hotellis tukkunud paar tundi ja juba tuligi Irmelin mulle järgi ning keerasime autonina San Francisco poole. Palo Altost oli sinna umbes tunnine teekond. Tartine Bakery - suur ja hea retseptiraamat on neil. Ja see tähendab, et San Francisco plaanidesse oli kohe olemas esimene sihtpunkt - külastada nende kohvikut. Lisaks lootsime, et ehk saab neilt natuke juuretist kaasa, et panna Irmelini juures leib käima. Etteruttavalt olgu öeldud, et juuretist me kahjuks ei saanud.




Sõitsime veel veidi Frisco künklikke tänavaid, tegime tiiru sadamasse ja kesklinna, Twin Peaksi mäe otsa, otsisime pilvelõhkujate vahelt papagoisid, kes seal alati pidid olema (aga mitte too päev :). 
Ajavahest olgu märgitud, et muid kõrvalnähte polnud esialgu, kui et öösel tekkis jube nälg, mille kustutamiseks kell 3 võtsin ette Tartine'st kaasa ostetud hiiglasliku kaneelirulli. Oli abiks.

Kommentaarid