Day 3 - Santa Cruz, California

Kolmandal päeval oli valida - kas ma istun autorooli või istun hotellis. Tuhandete miilide kaugusele lennanud, ei tundunud see teine siiski mingi valikuna ja istusin meie rendiauto rooli. Ede istus kõrvale ja  täitis kaardilugeja rolli. Otsustasime, et mis sellest kiirteest ikka vaadata,valime parem scenic route'i ja sõidame Santa Cruzi üle mägede. Sõidukiirus aina kõrgemale tõustes aina kahanes, sest tee oli muutunud ülikitsaks ja käänuliseks. Vaated olid aga lummavad: suuured puud, viinamarjakasvandused, jõulukuuseistandused ja kitsed :

Santa Cruzi jõudsime seda teed pidi siis kahe tunniga :) Ilm oli aprillikuiselt jahe, seega pidime ookeanituulte kätte jõudes selga tõmbama kõik riided mis kaasas juhtusid olema. Rannas päevitajaid ei näinud. Õnneks aga oli päike, hoolimata täitsa vihma lubavast prognoosist, pilvede vahelt piilumas ja vihmasabina saime vaid korra. Selle eest läksime siis kohalikku loodusmuuseumi varjule.



Vaade lõunasse:


 Vaade põhjapoole:

Leidus ka mõni surfar:

Kokkuvõtteks võib öelda, et tegu oli unise rannakülaga, mida kogu maailma t-särgitootjad usinalt romantilise ja metsiku surfarielu pähe turundavad.

Kommentaarid