Day 4 suund põhja - Muir woods ja Russian River Brewing company

Laupäeva hommikul vara pakkisime asjad Palo Altos kokku ja vaimu valmis 1400 km pikkuseks road-tripiks mööda Läänerannikut Seattle'sse. Valisime scenic route' ehk alustasime teed nr 101 pidi.  Laupäeva ööseks plaanisime jõuda Eugene, Oregoni osariiki -  614 miili ehk 988km.


Kõigepealt aga peatus Muir Woodsis. Selleks tuli ületada Golden Gate Bridge, mis teadagi on tegelikult hoopis punane :) Ja seejärel kaunis Sausalito oma luksuslike paadisildade ja vesilennukite maandumiskohtadega.


Mägede vahel mööda tohututest hordidest laupäevahommikustest jalgrattal tervisesportlastest ja enne turistidehorde olimegi kohal Muir Woodsis. See on korralikult ettevalmistatud radadega suht väikesel alal asuv Redwood (Sequoiadendron giganteum ) hiidpuude kaitseala. Kui autos oli varahommikuse kellaaja kohta ikka juba palav, siis ürgsete (vanim arvatakse olevat 1000 aastat vana) hiidpuude all Mount Tamaplais jalamil oli hommikuselt udune ja jahe.

Pärastisel teekonnal mööda rannikut selgus muidugi, et enamasti hiidpuude all meie tee kulgebki :)

Kõigepealt aga päikeseline Sonoma Valley oma viinamarjaistanduste ja veinimajadega, millest meie mööda sõitsime. 

 Meie peatustel oli veidi humalasem maitsevarjund planeeritud :) Seega lõunapeatus Santa Rosas, Russian River Brewing Company pubis. Seal toimetab hetke 'kuumim' pruulija USAs Vinnie Cilurzo, keda loetakse double-IPA 'isaks'. Võtsime söögiks pizza, mis oli korralikult kiviplaadil küpsetatud :)



Kommentaarid