Puuahju soojus küpsetab südameni!

Poilâne, pagarimeister, sellest miks puuahju soojus maitseb paremini kui elektriahju oma. Ja sellest et tema teeb saia söömiseks mitte müügiks (EPL 8.okt).
Millegipärast on just läbivajumised nii inimlikud, et täiesti võõras võib muutuda arusaadavaks ja kuidagi inimeseks nagu sina. Samas teadmine, et juhtuda võib absoluutselt igasuguseid asju teeb "have fun in every thing" suhtumise võimalikuks. Aga ikkagi on valus tõdeda, et kogemuslik hirm ronib vahel usust ja positiivsusest läbi. Aga ma tean seda ja ma tean mis temaga teha. Hirmust tuleb kasu saada - siis kui sa seda teadvustad ja see sind liigutama paneb. Olgu see siis kasvõi enesele aru andma. On olemas üks tsitaat, mis iga kell töötab ja vabastab: "Unistused tuleb täita reaalsusega" (T.P.P).
The face of beauty is in every step, every sunrise, every ray of sunlight that kisses my skin ... Beauty of nature is very fragile ... Suddenly you realize, that you are more ... than small piece of meat walking on Earth ... I know! (Cafe Copacabana, Vol. 3, Beauty)

scan0029

Kommentaarid