Ma ei tea, külvatakse paanikat kesklinna liikluse osas, kas ma siis igaks juhuks ei ürita last kunstiringi täna viia? Kesklinn ja aega 20 minutit. Lõunaajast. Ma ei saa siis kuhugi ummikusse jääda ...

Epöffi rindelt: Inside Deep Throat. See on dokumentaalfilm. Mõtlesin filmi "Deep Throat" peale ka, aga see on suht vanaaegne ja naiivne (täiesti subjektiivne arvamus). Ja (originaal)filmi tekitatud furoor, ameerikamaa mentaliteet ja filmi tegemise telgitagused on väga palju huvitavamad. Idee tuli Helsingi selle aasta festivali kavast ja nagu näha oleme päris-pöffist ette jõudnud. Niiet, olge valmis, see on dokfilm. Ainus selle aasta programmis. Mõtsime vx-iga ka lühifilmide peale a neid ei saand kätte ja jääb ära seekord.
Filme füüsiliselt hankisid veel (peale minu) Kalju ja xtr ja bc, viimase soovitusel leidsin ka ühe subbakate värgi. Üritasin Aatomiku (kui tehnilise järelvalve) ja vx-i (kui peaorgunni) juhtmeid kokku ajada, vaatame õdakul kas õnnestub. Jänn provaidib tehnika. Filmivaliku tegemises osales 8 inimest. Wing veebistas. Moral support and initial idea by Parasiil. This is the team this year.

Kommentaarid