Rikas kõigest, mis võidetud teel,

mitte oodates rikkusi Ithaka käest.
K. Kavafis

Eile oli mingi värk ustega. Kas need ei tahtnud kinni jääda või lahti tulla. Viimane juhtus keldris asuva tasulise pesumasina uksega. Panin oma kraami sisse, aga siis selgus et masin on rikkis (või midagi sellist oli taani keeles tahvlile kirjutatud) ja enam ust lahti ei saanud. Abiks tuli elektri sisselülitamine aga masin ikkagi ei töötanud. Seega pidin minema linnapeale otsima pesumaja. Mäletasin, et bussiaknast trajektooril kodunt tööle olin ühte tänava vasakul ääres näinud. Aga kus täpselt? Esialgu otsisin jalgsi siis kolisin bussipeale. Ja leidsingi Svanemøllen stationi ligidalt. Sain pestud. Keldrimasinaga oleks läinud 10dkk, nüüd läks 50.

Reedel käisin kinos Mod liv met Geisha (nii jäi mulle see taanikeelsena meelde, tõenäoliselt valesti. Updaterat: Mit liv som Geisha) vaatamas. Kuna läksin otse peale tööd linna, selgus et filmi alguseni on paar tunnikest, mistõttu otsisin kohta kus väike õll teha. Krt, üksi, eriti rahvarikkas kohas ja reede õhtul sakib täiega. Ja muidu on ka iilgelt nõme omaette olla. Rääkida kellegiga pole kui telefonikõned välja arvata, ja need töö small talgid on vastupidise efektiga. Ei meeldi mulle üksi olla. Aga õpimiseks on see olukord hea. Taani keelest veel niipalju, et poes ütlen Hej ja tak ja keegi ei saa aru, et ma kohalik pole :)))

Kuidas mitte vastu panna kiusatusele mitte minna mööda allahindluses olevatest maailma armsaimatest beebikeste kleitidest, kui su enda beebi on juba seitsme aastane? Tuleb osta sõprade beebile :)))

Nagu Riine ütles, aeg läheb kiiresti.

Kommentaarid