Pildid said enamasti ülesäritatud

Lõõgastav ja tihe nädalavahetus sai alguse reedel. Loogiline eks. Klubis kuulasime intsidentidest ülevaadet, aga sauna ei jaksanudki minna. Rahvast oleks võinud rohkem olla (mitte et see kuidagi sauna puudutaks, teema hoopis selline).

Laupäval kohe hommikul Viljandisse, kus Veela ja ekstrekas hoidsid lippu kõrgel ja tegid rahva rõõmuks demohüppe Viljandi järvele, mis avas ka meie klubi hooaja skoori Eestis. Teised pädevad olid kuskil sektsioonides ja ei laekunud. Prioriteedid? Tiit tuuritas õhtupoole Cessnaga.



Laupäeva õhtul oli Controventos väike MK kursuse kogunemine, kuhu laekus kõigest 8 kursakaaslast!?!?! Millegipärast maitses aga kohalik valge majavein väga hea ja läksin pärast koos teistega veel edasi. Kõigepealt proua notar E. juures 15-korruse vaade ja rumm ja siis Amigos Ines veega. Jeerum, oleks ma teadnud et ma ikka üldse enam ei kannata. Klubis vaatasin kontserdiosa ära aga siis tõmbasin koju matipeale, niisama seal trügida ja suitsuhaisus imbuda ei ole ikka minu stiil. Aga inimesi oli tore näha ja seda et nad ikka täitsa endised on. Meil on lõpetamisest vist 10 aastat.

Pühapäev oligi selline peavalu. Käisime kinos ja jalutamas (üritasime Paljassaare poolsaarele jõuda kuid keerasime siiski sealt Säästuka juurest trammitee suunale) aga õhtul oli ikka nii sant olla et kobisin kell üheksa magama. Kas see on nüüd suguvõsa viga või vanadus, tont seda teab. Või hoopis hakkab mingi viirus tulema, sest kuidagi kahtlane on ka täna veel.

Kommentaarid