Puhke päev

Ischl by Barbi
Foto: BARbi

Miks tohib alla 1200m hüpates mitte olla altikat? Selgus et me siiski pole kõige vanemat tüüpi inimesed. Läksime peale koolitust SJ Blackyt kuulama. No spetsiaalselt Blacky pärast. Ja seal olid ees teised mitte vanad inimesed ehk Ets ja Kaie kes rõõmuga presenteerisid oma Austraalia-pulma pilte. Aga Blacky oli ok.
Muude juttude seas meenus mulle veel, et olen Blackyga koos kanuumatkal käinud nii 5 aastat tagasi. Ja alguses tükk aega ei saanud aru kas on tema. Ilma meigita noh :)

Hommikul ronis laps-inimene kaissu ja teatas et tal kõrv valutab. Hetkel ta jäi lihtsalt lambist magama aga eks tuleb Mustamäel ära käia. Esmaspäeval ju kool.

Minu lahtiste koerte paanika on haripunktis. Viimane nädal aega on iga päev kaks üksi hulkuvat suurt isast koera meie jalutusteel ringi kolamas. On küll pipragaas taskus. Aga kõik aiad on ju lukus tänapäeval, ja nii me põõsa taga ootame. Täna helistasin ka koerte varjupaika, aga nende vastus, et selle beezi koera kohta on nad ennegi teateid saanud, ei olnud kuigi veenev.

Kommentaarid