Hea Naine

Mu õde viitas kunagi, et keegi mees põeb ikka veel, et oma heast naisest ilma jäi.

Ma tean kes on hea naine. Kui teid huvitab võite lugeda selle jutu läbi.

Hea Naine on väga hea. Kohe kõigi meelest. Ta on sõbralik, ei karju ja peab kõige tähtsamaks iga inimese vabadust. Vabaduse all mõtleb ta vabadust valida ja vabadust olla ise ja vabadust tegutseda huvitavate asjade kalla.

Heal Naisel oli Tavaline Mees. Tavalise Mehe ema oli ka hea naine ja Tavalise Mehe isa oli tavaline mees. Kuna Hea Naine austas oma Tavalise Mehe vabadusi ja oli alati väga toetav, siis Tavalisel Mehel oli hea elu ja ta võis teha mida tahtis. Hea Naine ei õiendanud ega virisenud kunagi. Hea Naine pidas tähtsaks ka enda valikuvabadusi ja seega olid tal põnevad hobid, kool ja palju sõpru. Hea Naine ei olnud küll Supernaine ning sellepärast pidi ta mõnikord asjade vahel valima. Et mitte õppida uneajast, jäid vahel nõud pesemata ja tuba polnud alati liiga korras. Tavalisele Mehele aga meeldis kord, ja kuna Tavalise Mehe ema tegi tema eest alati kõik ära, siis Tavaline Mees virises küll kui kui Hea Naine tema jaoks puhtaid sokke valmis ei pannud. Vastavalt energia jäävuse seadusele energia ei teki ega kao, ja kuna Tavaline Mees väga pere-ellu omapoolse headusega ei panustanud, siis hakkas Heal Naisel jaks olla hea otsa saama. Seda lihtsalt kulus liiga palju.

Ühel päeval selgus, et Hea Naine ootab last. Hea Naine otsustaski laps saada, sest Hea Naine teadis, et headusega kasvab lapest hea inimene. Tavalisel Mehel olid omad käigud, ta rabas tööd ja kuna Hea Naine seda pahaks ei pannud, siis nädalavahetustel ta pidutses ka. Hea Naine ei pahandanud ka selle üle, et oma koduse aja Tavaline Mees puhkas ja lapse jaoks väga aega ei jäänud. Hea Naisel ei jätkunud alati lapse kõrvalt jõudu olla Supernaine ja alati suurepäraselt küürida ja küpsetada. Ja Tavaline Mees väga ei aidanud ka, sest see on ju naiste ala. Kuna Tavalisel Mehel ei jätkunud ka liiga palju aega oma lapse jaoks, siis Hea Naine püüdis seda kompenseerida ja pakkuda lapsele armastust kahe eest. Kuna aga energia ei teki ega kao, vaid muundub ühest olekust teise, siis jäi Heal Naisel armastust Tavalise Mehe jaoks järjest vähemaks. Eks Tavaline Mees tundis seda ja otsis armastust mujalt.

Mis seal salata austus Tavalise Mehe vastu sai ka ühel päeval Heal Naisel otsa. Hea Naine oli julge ja ettevõtlik ja austas kõigi vabadusi, ning sellepärast otsustas ta olla vaba elamaks oma elu nii, et see oleks hea elu. Hea Naine teab, et tal on kõvasti vedanud, sest tema laps on tütar. Sest pojast kasvaks ilma isa eeskujuta Tavaline Mees ja seda Hea Naine endale andestada ei suudaks. Kui ta veel ära surnud pole, elab Hea Naine veel ikka hea inimese elu.

Kommentaarid