Pühapäev

Panen siis kirja. Hea, et Tiit eile juustukooki tegi. Täna on siis lastel vähemalt midagi süüa. Noh minul ka. Selle hirmkalli karukonserviga võileibade kõrvale.

Hommikul seitsmest hakkasin jälle plaani vaatama, vajaliku tehnika mõõte üle arvutama ja paigutama vastavalt reedel vetametist saadud juhistele. Homseks on plaani valmis vaja, sest siis saab torumees oma arvestused teha. Plaan üle käidud, otsisin kas veel leiab tehnika osas midagi paremat, no nii nagu eile leidsin sutsu odavama nõudepesumasina peakokkade foorumist. Nii nagu ma juba viimased kuus kuud olen igasugust tehnikat uurinud ja valinud. Nüüd on elektriku soovil selleks eraldi tabel. Panin sinna lisaks võimsustele ja energiakulule ka mõõdud ja hinnad ja müüjad. Müüjaid on liiga palju, võiks vähem olla, sest siis saab EASile vähem maksetaotlusi teha. Aga ilmselt need maksetaotlused pole muu asjaajamisega võrreldes enam midagi gigantset. Viimane kuu on kulunud arutamise peale. Mitte midagi ei ole tegelikult kaugemale jõudnud. Ja see on väga halb. Peab otsusekindlam olema. Nüüd on ka innovatsiooniosaku suhtes vastus olemas ja EKA tüdrukud saavad Veixile sisekujunduse vormistamisel abiks olla. Aga see kuhu ja mida sõltus ikkagi vet ameti prouadest. Hea uudis on see, et lapsehoidja on leitud.

Tormit lõunaunne pannes mõtlesin, et hea, et talle veel rinnapiim sobib, saab vähemalt midagigi kasulikku täna süüa. Ise võtsin raamatu kätte. Veidi enne Tormi ärkamist olin taas arvuti juurde jõudnud ja vaatasin eelarvet üle. Selle peale kulus kolm tundi. Tormi jõudis selle ajaga hulga ulakust teha ja ahjupuud tassides endale selle varbapeale pillata. Puusepale ja tehnika müüjale ei hakka ikka pühapäeval helistama - jätan homseks. Eelarvest on vaja veel mahatõmbamisi teha. Ja scanner kuidagi lisaks mahutada.

Kommentaarid