TrentGainerExit6-C, originally uploaded by sabredave.


Kui keegi räägib midagi väsimusest, siis vabandage mind, ma ei suuda seda tõsiselt võtta. Inimene on väga paljuks võimeline. Mis siis et kilod kukuvad tasemele mis viimati oli 20.aastasena. Mis siis, et kõik mis ei põle jääb tähelepanuta. Tähelepanuta koristamisest ja ilu loomisest unistamise või igatsemiseni. Lootmine, et ehk keegi aitab (see on üks segavamaid faktoreid). Inimene on võimeline keskenduma ja kontsentreerima oma jõu täpselt hädavajalikus aga piisavas koguses täpselt nendele asjadele mida ei ole võimalik kõrvale jätta. Ja veel suht erksa mulje teistele jätta. Noh välja arvatud see nägu, mida lapsehoidja näeb kui tema tööpäev lõpeb.

Seda kõike on võimalik teha pikka aega, ehk siis oma võimete piiril elamise võimet venitada nii, et see saab harjumuseks. Eks selleks on vaja mingit motivatsiooni aga eks see ka kusagilt müstilisest kohast ole tulnud.

Vabandust, valetasin enne, koristada jõuab vabalt. Laupäeva hommikul kell 8 näiteks. Puhtalt efektiivsuse küsimus.

Kommentaarid

  1. Jutt jummala õige, aga .... seda kõike jõuab kui tead, mida tahad saavutada kui on eesmärk ja sa näed oma töö tulemust, kasõi kasvava lapse näol või valmis saanud töö puhul. Kuid siiski mingil ajal tuleb võtta "aikalisä" ja nullida kõik. Muidu võib põleda ära. Aga jõudu ja jaksu Sulle, oled hirmus tubli.

    VastaKustuta
  2. Juba öeldi ära... aga oled tõesti väga tubli! Ja teed head asja.

    VastaKustuta

Postita kommentaar